Primii dințișori ai copilului meu - și cum pot să îl ajut
Iată-i, în sfârșit: primii dințișori ai copilului dumneavoastră.
Unii copii au deja primii dințișori când se nasc. Alteori, primii dințișori apar la vârsta de 4 luni sau după 12 luni. Însă, la majoritatea bebelușilor, erupția dentară începe în jurul vârstei de 6 luni.
Dar fericirea dumneavoastră ar putea fi umbrită de apariția simptomelor neplăcute. Copilul dumneavoastră poate deveni iritat și plângăcios mai mult ca de obicei, se poate ca pofta de mâncare să îi scadă, somnul să îi fie perturbat, să înceapă să saliveze în exces și să muște și să roadă mult obiecte.
De asemenea, erupția dentară poate fi asociată cu o ușoară creștere a temperaturii.
Urmăriți reclama Anaftin®
Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupția dentară a fost special conceput pentru a reduce disconfortul și durerile cauzate de erupția dentară la bebeluși. Acesta ajută erupția dentiției copilului și ameliorează eficient simptomele neplăcute prin formarea unui pelicule de protecție invizibile. Această peliculă creează un mediu hidratant optim pentru refacerea țesuturilor inflamate.
Ajutați-vă copilul în perioada erupției dentare cu Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupția dentară.
Informații privind erupția dentară la sugari
Copilul dumneavoastră a avut dinți chiar înainte de a se naște. Doar că erau ascunși în interiorul maxilarelor. Când bebelușul ajunge la vârsta de 4 - 6 luni, din acești muguri dentari mici se dezvoltă dinții de lapte, inițial sub gingiile care încă îi protejează.
O perioadă specială pentru copilul meu
În timp ce unii copii par să nu aibă niciun fel de durere, pentru alții erupția dentară este un eveniment neplăcut sau chiar dureros. Este foarte stresant și pentru părinți, mai ales dacă este primul lor copil și poate nu știu la ce să se aștepte, cum să identifice semnele de erupție dentară și cum să reducă disconfortul copilului lor.
Înlăturarea durerii și a disconfortului copilului meu
Există o listă lungă de măsuri și de agenți non-farmacologici și farmacologici care sunt folosiți în mod obișnuit pentru a atenua durerea și disconfortul cauzate de erupția dentară.
Izolarea leziunii vs. acțiune analgezică
Există geluri și lichide cu aplicare locală, care conțin anestezice sau analgezice. Cu toate acestea, trebuie să se ia măsuri speciale de precauție la aplicarea acestora, din cauza faptului că supradozajul poate avea consecințe grave.
Când este nevoie să consultăm medicul pediatru?
Dacă bebelușul face febră, este posibil să existe alte motive și trebuie să discutați cu medicul pediatru.
Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupția dentară
Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupția dentară este un gel oral bioadeziv. Acesta formează rapid o peliculă invizibilă care protejează gingiile de disconfort și durere. Ingredientele sale naturale contribuie la reducerea durerii și a roșeții în zonele afectate.
ATENȚIE
Febra nu este neapărat datorată erupției dinților. De fapt, chiar o infecție poate cauza apariția febrei. Prin urmare, este recomandat să consultați medicul pediatru în cazul unor acuze persistente.
ȘTIAȚI CĂ
Anaftin® Baby Gel gingival pentru erupția dentară creează un mediu umed în care să se refacă țesutul afectat.